CPX Säiliöt & tankit 200-10000 ltr kartiopohjalla

Kartiopohjaisia astioita käytetään hitaasti valuvien, kuten sinappien ja majoneesien ja kuivien materiaalien sekä materiaaliseosten käsittelyyn. Elintarvikkeita varastoitaessa astian ulostulo on usein 2” tai 3” SMS kierteellä oleva haponkestävä läppäventtiili. Tankkeihin saa myös PVC kuulaventtiilejä. Suorakaiteen muotoiset kartiopohjaiset astiat voidaan tyhjinä pinota päällekkäin.

Silo BeCont® siilot 800 – 1500 ltr on tarkoitettu kuivien materiaalien tai materiaaliseosten varastointiin sekä annosteluun. Astian tyhjeneminen ilman, että siitä aiheutuu tuotteen osien epätasainen jakautuminen on asiakkaillemme usein kriittinen tekijä. CPX Silo BeCont® siilon suunnittelussa ja muotoilussa on huomioitu, että massavirtauksella suoritettu tyhjennys on täydellinen ilman tärytintä tai paineilmaa ja läpi tullut materiaaliseos on yhtä tasalaatuista, kuin sisään mennessä. Eteenkin kuivien materiaaliseoksien käsittely saattaa olla haastavaa, kun materiaali sisältää eri kokoisia, painoisia ja muotoisia osia. Tästä seuraa usein materiaaliseosten epätasainen jakautuminen. Käyttämällä CPX Silo BeCont® siiloa “first in, first out”-periaate toteutuu ja vältetään perinteinen ongelma materiaalin epätasaisen jakautumisen suhteen. CPX Silo BeCont® siilolla on myös sekoittava ominaisuus ja sitä voi hyödyntää pinoamalla kaksi siiloa päällekkäin. Tehokkuutta saavutetaan, kun massavirtauksella läpitullutta materiaalia ei tarvitse sekoittaa uudelleen, käsittely nopeutuu ja uudelleen täytetty siilo on heti valmiina tuotannon seuraavaan vaiheeseen. CPX Silo BeCont® siiloja käytetään niin elintarviketeollisuudessa, kuin prosessiteollisuudessa. Silo BeCont® toimitetaan usein jalustan kanssa, jotta sitä on helppo liikutella tai asentaa paikoilleen sellaisenaan.

Kartiopohjaiset tankit ovat hyvä vaihtoehto kohteissa, joissa tarvitsee varastoida suuria määriä. CPX varastotankit kartiopohjalla on erinomainen vaihtoehto erotella kiintoaine tai muut partikkelit nesteen seasta.  Astiassa on 30º kaadolla oleva kartiopohja ja Ø 600 mm miesluukku. Astia tarvitsee jalustan ja usein kohteisiin riittää maalattu jalusta, mutta toimitamme jalustoja myös ruostumattomasta teräksestä. Tarvittaessa asennamme astiaan erilaisia läpivientejä kuten esim. sisäkierre- , putki- ja laippayhteitä. Varusteltu tankki on heti käyttövalmiina.

Säiliöiden vakioväri on luonnonvalkoinen mutta ne voidaan toimittaa myös mustana. Polyeteeni kestää hyvin happoja ja emäksiä sekä on korroosionkestävä. Kaikki tuotteet on valmistettu FDA:n hyväksymillä materiaaleilla ja lopputuote testattu ja hyväksytty Normpacking sääntöjen mukakaan, koskien läpäisykykyä.

Nedladdning

CAD-filer kräver inloggning