Teollisuus

CPX tankit ja säiliöt – 14 – 15000 ltr

CPX säiliöt ja tankit ovat valmistettu polyeteenistä, joten astiat kestävät hyvin happoja ja emäksiä sekä on korroosionkestävä. Tuotteitamme käyttävät raskas ajoneuvoteollisuus, kuljetustekniikka, lääke-/elintarvike-/kemianteollisuus. Teollisuuteen tarkoitettuja tuotteita, muiden lisäksi, on tarjota useissa eri tuoteryhmissä, CPX varastotankit, CPX suoja-altaat, CPX suorakaiteen muotoiset säiliöt, CPX avoimet astiat ja CPX sylinterin muotoiset suljetut astiat sekä kartiopohjaiset tuotteet ja siilot

Tarjoamme nopeat toimitusajat sekä erilaisten yhteiden asennukset asiakkaan toivomuksen mukaan. Asennamme sisäkierreyhteet ja laippayhteet sekä putken osat, joten säiliöt ovat heti käyttövalmiit. Kaikki hitsaustyöt suorittavat henkilöt, joilla on SS-EN 13067 sertifikaatti. Cipaxilla on myös laatu-ja ympäristösertifikaatit ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004. Valtaosaan säiliöistä voidaan asentaa pumppuja ja sekoittimia.

Tuotteet valmistetaan rotaatiovalumenetelmällä yhtenä kappaleena ilman saumoja, joten säiliöissä ei ole heikkoja kohtia eikä jyrkkiä kulmia, joka helpottaa puhdistusta. Kun tuotteen elinkaari on lopussa, materiaali voidaan kierrättää. Koska säiliöt valmistetaan luonnonvalkoisesta materiaalista näkyy nestepinta säiliön läpi. Säiliöiden lämpötilankestävyys on -30º C - +50º C, jos lämpötila on korkeampi kuin +40º C, suosittelemme että otatte yhteyttä lisätietoja varten.

Säiliöiden vakioväri on luonnonvalkoinen mutta ne voidaan toimittaa myös mustana. Polyeteeni kestää hyvin happoja ja emäksiä sekä on korroosionkestävä. Kaikki tuotteet on valmistettu FDA:n hyväksymillä materiaaleilla ja lopputuote testattu ja hyväksytty Normpacking sääntöjen mukakaan, koskien läpäisykykyä.

Löydä säiliösi