Septitankit

CPX-septitankkeja käytetään jäteveden käsittelyyn esimerkiksi veneissä, asuntovaunuissa ja matkailuautoissa. Meillä on runsaasti liitäntävaihtoehtoja ja lisätarvikkeita varastossa. Ne voidaan asentaa asiakkaan toiveiden mukaisesti ennen toimitusta. Ilmoitetut liitännät on tehty vakiomuotoisina. 

Lue lisää +

Miksi CPX-septitankit?

CPX-septitankit on rotaatiovalettu hajuttomasta ja mauttomasta PE-MD-polyeteenimuovista, jota voidaan kierrättää. Säiliöt ovat ruostumattomia, kevyitä, tehokkaita ja iskunkestäviä. Tuotteiden lämpötila-alue on noin –30 - +50 °C. Jos sopivaa säiliötä ei löydy vakiovalikoimastamme, voimme valmistaa erikoissäiliön asiakkaan toiveiden mukaan. 
Kaikissa säiliöissä on 150 mm kierrekorkki, joka helpottaa puhdistusta. Täsmälliset mitat sekä asennuskulmat ja  asettelut on eritelty tuotteiden PDF-piirustuksissa kohdassa ”Asiakirjat”.

UKK – Septitankit

K: Mihin CPX-septitankkeja käytetään?
V: CPX-septitankit on tarkoitettu jäteveden käsittelyyn veneissä, asuntovaunuissa ja matkailuautoissa ja vastaavissa kulkuvälineissä.

K: Voiko säiliöitä mukauttaa?
V: Kyllä, meillä on runsaasti liitäntävaihtoehtoja ja lisätarvikkeita, jotka voidaan asentaa asiakkaan toiveiden mukaisesti ennen toimitusta.

K: Onko kuvassa näkyvät liitännät asennettu kiinteästi?
V: Kyllä, valmiiksi määritetyillä liitännöillä on vakiopaikat, mutta liitännät ovat kiinni. Avaamme liitännät sen mukaan, mitä asiakas tarvitsee. 

K: Mitä materiaaleja CPX-septitankkien valmistuksessa käytetään?
V: CPX-septitankit on rotaatiovalettu hajuttomasta ja mauttomasta PE-MD-polyeteenimuovista, jota voidaan kierrättää.

K: Mitä ominaisuuksia säiliöillä on kestävää kehitystä ajatellen?
V: Säiliöt ovat ruostumattomia, kevyitä, tehokkaita ja iskunkestäviä. Niiden käyttölämpötila-alue on noin –30 - +50 °C.

K: En löydä oikeaa muotoa ja kokoa käyttötarkoitukseeni.
V: Jos et löydä sopivaa säiliötä vakiovalikoimastamme, voimme valmistaa erikoissäiliön toiveidesi mukaan.

K: Miten säiliöitä huolletaan ja puhdistetaan?
V: Kaikissa säiliöissä on O-rengastiivisteellä varustettu 150 mm kierrekorkki, joka helpottaa puhdistusta. Ja koska säiliöt on valettu yhdestä kappaleesta, niissä ei ole saumoja, joihin voisi kerääntyä likaa. 
 

Piilota kuvaus -

Myyjä
Mait Kompus
Myyntipäällikkö CPX Teollisuustuotteet

Tuotteet

5 Tuotteet
Lajittele: