Meretooted

CPX Ankkurointipoijut 35-4200L, Vesisäiliöitä ja Septitankki 40-320L 

CPX Ankkurointipoijut 35-4200 L valmistettu polyeteenistä ja käytetään esimerkkinä kiinnitys veneiden venesatamia tai välineissä, joita käytetään kalanviljelyyn. Toimitamme CPX Ankkurointipoijut sekä panimo laitevalmistajan toimittajiksi kiinnitys. Kaikki poijut ovat täynnä styrox joka on CFC-, kierrätettävä vaahto laatu erittäin hyvät virtausominaisuudet. Törmäyksessä tai muu vaikutus säilyy koko noste vaikka ulompi kotelo vahingoittuu.

CPX Vesisäiliöitä 40-320 L ja CPX Septitankki 40-80 L on sovitettu asennettavaksi monia yhteisiä veneitä. CPX Vesisäiliöitä on valmistettu elintarvikekäyttöön materiaalia ja kaikki tuotteet on testattu Normpack määräyksiä muuttoliikettä. CPX Septitankki on sovitettu käsittelemään jäteveden huviveneiden. Huhtikuusta 2015 on olemassa laki, joka koskee kieltoa jätevedet jätevesien huviveneiden meressä, järvien ja jokien vähentää rehevöitymistä ja terveysongelmia.

Kaikki CPX Ankkurointipoijut, vesisäiliöitä ja septitankki on valmistettu polyeteenistä, joka on ympäristöystävällinen, kierrätettävä ja korroosiovapaa muovista, joka on pitkään käytetty meriympäristössä. Koska tuotteet ovat pyörövaletut CPX tuotteet eivät ole saumoja, joten tuotteen ilman heikkoja kohtia. Tämä, yhdessä suuri säde helpottaa tyhjennystä ja puhdistusta. Lopussa tuotteen elinkaaren ovat kierrätettäviä.