Umpisäiliö jätevedelle ja juomavedelle

 

Valikoimissamme on 1250–6000 litran umpisäiliöitä jätevedelle, juomavedelle ja kasteluun. Kaikki CPX:n umpisäiliöt voidaan varustaa asiakkaan tarpeen mukaan erilaisilla liitännöillä, tasohälyttimillä sekä korotuskauluksilla. 

Kerro tarpeistasi

Lue lisää +

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin opastamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa!

 

Umpikaivon ominaisuudet

Matalat umpisäiliöt on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin, sillä ne ovat rakenteeltaan ja materiaaleiltaan laadukkaita ja kestäviä. Valikoimamme umpikaivot ovat erittäin pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

Säiliöt voidaan upottaa maahan tai asentaa maanpinnan yläpuolelle. Tämä on mahdollista vain, jos säiliöille tehdyt pohjat ovat riittävän vakaita. Tuotteissa on vakiona vihreä ympäristöön sulautuva ja lapsiystävällinen, lukittava kansi. 

Matala umpisäiliö on helppo asentaa

Suuret 3000 ja 6000 litran umpisäiliöt ovat matalarakenteisia. Säiliötä ei siis tarvitse kaivaa syvälle, mikä tekee asennuksesta nopeampaa ja edullisempaa - myös haastavampiin kohteisiin. Matalan rakenteen vuoksi myös kuljetus kohteeseen on kustannustehokasta.

Kierrätettävä materiaali

Kaikki CPX:n umpikaivot valmistetaan rotaatiovalamalla, vanhenemisen kestävästä PE:stä (polyeteeni), joka on 100% kierrätettävä materiaali. Materiaalista ei liukene mitään maaperään eikä varastoitavaan materiaaliin säiliön elinaikana. Tuotteet ovat SP:n (RISE) hyväksymiä eli ne täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.

Matalaa umpisäiliöitä voidaan käyttää myös WC:n (musta vesi) tyhjennyssäiliönä normaalilla tai korkealla erotteluominaisuudella. Kaikki jätevesi kerätään umpisäiliöön suodattamattomana eikä sitä päästetä maaperään. Suljettuja säiliötä voidaan käyttää myös sadeveden keruuseen.

Kerro tarpeistasi, niin opastamme oikeiden tuotteiden valinnassa.

Umpisäiliön valinta

Kullekin kiinteistölle asetetut edellytykset poikkeavat toisistaan ja olemme ottaneet tämän huomioon tuotekehityksessämme kehittämällä joustavan valikoiman. 
Säiliötä valittaessa on aloitettava olosuhteista, jotka ovat jokaiselle kiinteistölle ainutlaatuisia. Kannattaa suorittaa arviointi, ja sen jälkeen tehdä olosuhteisiin sopiva valinta. Säiliön koko riippuu täysin siitä, kuinka paljon sitä käytetään ja kuinka usein se on tyhjennettävä. Usein on perusteltua valita suuri säiliö, koska se tyhjennetään harvemmin ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.  

Umpisäiliöiden sijoittaminen

Säiliö on sijoitettava niin, että se on kiinteistöä alempana. On myös pidettävä mielessä, että jätevesi pääsee helposti tyhjentämään säiliön.

Umpisäiliön käyttö ja huolto

Säiliö on säännöllisesti tyhjennettävä jätevesiautolla ja säiliö on samalla tarkastettava. Tasohälyttimet ovat saatavilla lisävarusteina, ja ne ilmoittavat, milloin säiliö on aika tyhjentää.

Turvallisesti suljettu säiliö    

Umpisäiliöissämme on lapsiturvalliset kannet, eikä niitä voi avata ilman työkaluja. Kansi on suunniteltu siten, että et voi polkaista sen läpi, mutta et myöskään ajaa autolla tai muulla raskaalla ajoneuvolla sen päältä. Älä koskaan mene alas jätevesisäiliöön käytön aikana!   

CPX -kastelusarja sadevedelle

Kastelusarja yhdessä umpisäiliön kanssa mahdollistavat sadeveden varastoinnin ja uudelleenkäytön. Se on kestävä ratkaisu, jolla vältetään puhdistetun juomaveden käyttö kasteluun ja jonka avulla voidaan kastella myös kastelukiellon aikana. 
Sadevesisarja koostuu uppopumpusta, sisääntuloaukon suodattimesta ja vihreästä kannesta, jossa on kaksi integroitua puutarhaliitäntää. Kastelusarja voidaan jälkiasentaa olemassa olevaan säiliöön.

Kastelusarjan löydät haudattavien säiliöiden lisävarusteluettelosta 

CPX-bevattningskit.png

 

Ota yhteyttä jo tänään!

Piilota kuvaus -

Myyjä
Mait Kompus
Myyntipäällikkö CPX Teollisuustuotteet

Tuotteet

11 Tuotteet
Lajittele: